Gelmiş Geçmiş en iyi Göçmen Forumu.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karşımda dµrdµğµηda, gözlérimé baktığıηda İçimdéη birşéylér kopµyor, olmµyorηéfésim daralıyor yémiηlér bozµlµyorCiη misiη péri misiη aηlamadım...
Gözlérimi açsam da séη çıksaη karşımaGél béηi azât ét, kayboldµm karaηlıktaBéη bizi µηµtmam, gitmék yakışmaz baηaYolcµyµz hayatta, séη gél otµr yaηıma
acı çekmesek aşk olur mu ya ben şimdiye kadar yaşadığım şeylere rağmen henüz aşkla karşılaşmadığımı düşünüyorum o yüzden bence gloriya sen aşktan korkmuyorsun kırılmaktan,üzülmekten korkuyosun yani aşk benim gözümde kusursuz aşk için çekilcek olan acıya acı bile denmez aşk dilinde ben öyle hayal ediyorum yani umarım bi gün bana da uğrar şu "aşk"....
Alıntı yapılan: kışgüneşi - Ekim 15, 2007, 01:00:00 ÖÖacı çekmesek aşk olur mu ya ben şimdiye kadar yaşadığım şeylere rağmen henüz aşkla karşılaşmadığımı düşünüyorum o yüzden bence gloriya sen aşktan korkmuyorsun kırılmaktan,üzülmekten korkuyosun yani aşk benim gözümde kusursuz aşk için çekilcek olan acıya acı bile denmez aşk dilinde ben öyle hayal ediyorum yani umarım bi gün bana da uğrar şu "aşk".... İnşallah canım sana da uğrar Dediğin gibi acı veren, seni üzen aşk değil. Zaten herkesin şikayeti yanlış kişiler olması değil mi?...